BLS 3150 teljesálarc (8001064)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

BLS 3150 teljesálarc (8001064)

33 500 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
munkavedelemzona.hu
Termékleírás
A legkedvezőbb árú, de még elfogadható minőségű teljesálarc a piacon. - Natúr gumi alapanyag, polikarbonátból készült jó kilátást biztosító, torzítás mentes látómező.
- Beszédmembrán a könnyebb kommunikációért.
- 5 pontos fejszalag gyorskioldó csatokkal
- Szabványos EN 148-1 szűrőbetét csatlakozás (zsinórmenetes)
- EU szabvány: EN 136:1998 Class 2
- Nettó súly: 506gAz ár nem tartalmaz szűrőbetétet. Felhasználási területek (megfelelő szűrőbetéttel):
  • Ózon elleni védelem (fertőtlenítés)
  • Méhészet (oxálsav, amitráz)
  • Olajipar
  • Vegyi par
  • Azbesztmentesítés (BLS 401 P3 szűrőbetét szükséges hozzá)
A légzésvédők (3-as kategóriájú egyéni védőeszközök) kiválasztása munkavédelmi szaktevékenység . A kiválasztás mindenképp a felhasználói környezet és az anyagok/készítmények tulajdonságainak figyelembevételével történjen. A megfelelő védelem kiválasztásában segítséget nyújthat a veszélyes anyag biztonsági adatlapja (MSDS).
A védőeszköz használata előtt feltétlenül olvassa el a gyártói használati utasítást! A NESLER Kft. semmiféle felelősséget nem vállal a nem megfelelően kiválasztott és/vagy használt légzésvédő(k) és/vagy szűrőbetét(ek) miatt bekövetkező esetleges egészségkárosodásért.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.