Ajánlataink a termékre

 

MV teljesálarc 3M 6700 ikerszűrős, 3M 6800, 3M 6900

65 545 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
rosberg.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 65 545 Ft

Termékleírás
könnyű (400 g), komfortos és lágy szilikon anyagikerszűrős:két belégző-, egy kilégzőszelepszűrők csatlakoztatása hárompontos rögzítésű bajonettzárralnégypontos, gyorsan oldható gumi fejszalagok forgócsatokkalpanoráma látómező, belső gumi félálarcúj kilégzőszelep: csökkenő légzési ellenállás, jobb beszédértés 3M S-200+ nyomólevegős készülékkel is kombinálható
EU szabvány: EN136 A 6900 többször használható teljesálarc könnyű súlya miatt kényelmes használatot biztosít. Megfelelő 3M részecskeszűrőkkel vagy szűrőbetéttel használva, segít a légzésvédélem fenntartásában a részecskék és/vagy gázok és gőzök, illetve ezek kombinációja ellen. A 6900 többször használható teljesálarc könnyű súlya miatt nagyfokú kényelmet és egyszerű használatot biztosít. Az egyedülálló kilégzőszelep biztosítja a kilélegzett levegő lefelé áramlását, illetve csökkenti a szennyeződés lerakódásának esélyét, gyors és egyszerű tisztítást tesz lehetővé. Nagy felületű lencsével a széles látómezőért és kiváló látásért. A megfelelő 3M részecskeszűrőkkel vagy szűrőbetétekkel használva, segít fenntartani a légzésvédelmet részecskék és/vagy gázok és gőzök, illetve ezek kombinációja ellen. TARTOZÉKOK: ( külön opciós tételként rendelhetőek )  

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.